woensdag 8 januari 2014

Super luie Daisy

Vandaag laat ik jullie een wel heel erg luie Daisy zien (stempel DDS3305).
Alle kerstversiering hangt nog aan de open haard maar daar trekt ze zich niets van aan en hangt heerlijk onderuit te niksen en te kroelen met haar katje!!!!


De basis is een standaard klein grijs kaartje. Het gebruikte designpapier is Pk9076 Pretty Paperbloc Indian Summer en Pk9099 Country Home en alle randen zijn flink gedistressed.
De open haard heb ik op internet gevonden. De slinger met de ster en pareltjes is van Blokker en zat op een grote rol met organzalintjes in twee breedtes. De hulstblaadjes zijn van een stempel van de Action en hebben op de besjes wat Glossy Accents. De kerstsokken zijn een gedeelte van een Magnolia-stempel. Nog een houten hobbelpaardje bewerkt met Crackle Paint en het knusse tafereeltje is compleet.


De stoel heb ik gepaperpieced met het roze Indian Summer papier en de kwastjes aan de leuningen heb ik gemaakt van allerlei draadjes borduurgaren. Als vanouds is alles weer ingekleurd met Promarkers.

Groetjes,

 

9 opmerkingen:

  1. Nou die zit er lekker bij Irene. Wat een leuk tafereeltje zeg.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje! Die kwastjes!!! Enig gewoon!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje. Enneeeh, ik geef haar groot gelijk, we hebben allemaal af en toe wel eens een luiermomentje verdiend toch...

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zo wat ziet dit er vrolijk en sfeervol uit!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. whauw
    leuk die stoel
    prachtige kleuren
    een plaatje
    groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.