zaterdag 5 april 2014

Vier feest met Don en Daisy!

Dit bericht blijft boven aan staan!


Hoera! In april is het feest op het Don & Daisy blog, want er komen weer leuke, nieuwe stempels en knipvellen uit! Zo zijn er Diva Daisy (DDS3339), Daisy die zelf een leuk kaartje maakt (DDS3340), Don en Daisy op een feestje (DDS3341) en een zielige zieke in bed (DDS3342). Daarnaast komt er ook weer een leuke achtergrondset, dit keer kun je Don & Daisy in een gezellige huiskamer plaatsen.






Naast deze vrolijke stempels zijn er ook weer twee knipvellen met cardtoppers waarop Don & Daisy de hoofdrol spelen. Zo is er een vel met een feestthema en op het andere vel staan plaatjes voor leuke beterschapkaartjes en is Daisy weer fijn aan het knutselen.




Maar er komt zelfs nog meer! Zo is er een heus Don & Daisy bloc (PK9107) met daarin als bonus een vel met vier extra Don & Daisy plaatjes. Kleur ze mooi in en sier je kaarten samen met het mooie papier. Zo kun je nóg meer leuke Don & Daisy kaarten maken! Bovendien maak je jouw kaarten helemaal in stijl af met de Daisy Craftable (CR1271)




Wat veel keuze zeg! Heb jij al meteen een leuk idee wat je met al deze nieuwe plaatjes en het leuke papier wilt gaan doen? Of wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Nou, dat kan! Marianne Design heeft samen met het team van het Don & Daisy blog de Don & Daisy special in the Collection serie gemaakt. Hierin zijn heel veel leuke kaartideeën verzameld en op alle projecten schitteren Don & Daisy. Zowel de nieuwe afbeeldingen als ook veel van de oudere stempels komen aan bod. Eén groot feest dus! Je vindt deze Don & Daisy special in de hobbywinkels.


 Wij vieren dit feest graag samen met jullie en geven daarom de volgende leuke candy weg!

Win een van de nieuwe Don & Daisy stempels naar keuze plus het volgende:


Wat moet je hiervoor doen?
Geef een reactie op deze post voor zaterdag 5 april en vertel waarom jij deze candy zou willen winnen.
Wordt volger van het blog en plaats de fan button op je blog

Zaterdag 5 april verloten we de candy onder iedereen die op dit bericht heeft gereageerd.


45 opmerkingen:

  1. I would love to win this gorgeous candy as i am a great fan of Marianne Designs and Don & Daisy! Thanks for the chance to win!
    Hugs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat een feest, vind de materialen van deze maand echt super
    Er is zoveel, ik weet niet wat te kiezen, we kunnen niet alles hebben.
    Dit zou een leuk begin zijn.
    Groetjes,
    Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een supermooie candy, wat prachtig nieuw materiaal, zal moeilijk worden om wat te kiezen.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, wat prachtige materialen!. Ik zie het helemaal zitte om hier mooie kaarten mee te maken. Weer verschillende mogelijkheden en voor verschillende omstandigheden. Met de leuke stempels kun je hele mooie kaartenmaker. Het papier ziet er leuk uit. Ik doe graag mee voor deze candy. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige nieuwe spullen, daar wordt je meteen helemaal blij van. Vooral de knutselende Daisy spreekt meteen aan en geeft een gevoel van herkenning.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende stempels.......en die mállen.........zóóoooo leuk. Ik zou graag zo'n leuke nieuwe stempel winnen. Ik ben 4 april jarig, en wat is er leuker dan zo'n gave stempel krijgen voor je verjaardag?

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het een prachtige candy, met prachtige spulletjes, iedereen zou
    deze toch willen winnen?Zou ook opnieuw kunnen oefenen met inkleuren.....
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige nieuwe producten zijn er weer uit van Don & Daisy. Leuk ook, dat jullie een candy gaan verloten. Ik zou wel weten welke stempel ik zou kiezen!!! Mooie mallen ook, daar kun je iets moois van maken samen met de stempel.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Keek me ogen weer uit van al dat moois wat weer uit komt... Je wordt er hebberig van. Waarom ik het verdien geen idee net als een ander denk ik... dus wens ik ook iedereen succes toe en zo ook me zelf ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi hoi! Gefeliciteerd met de komst van de nieuwe stempels! Ze zijn zo leuk! En het papier heb ik net gisteren binnen! Zo gaaf dat er 4 plaatjes in zitten van Don en Daisy. Dat is de reden dat ik graag de candy zou willen winnen. Papier heb ik al. Met een mooie nieuwe stempel en de stansen wordt het bij mij ook een Don en Daisyfeestje!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zit met verbazing te kijken naar zoveel mooie nieuwe materialen.
    Wat een mogelijkheden. Nieuwe kaarten, labels, versieringen op doosjes, er borrelt al van alles naar boven. Soms wil je alles wel kopen maar ja de inhoud van de portemonnee hè. Met een aantal dames van Passage maken we kaarten om wat meer financiële armslag te creëren. Met de give away zou ik mee kunnen helpen aan nog meer creativiteit. Ik doe dus graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wie wil deze candy nu niet winnen, wat een prachtige mal, stempels en bloc.
    Ik zou deze candy graag winnen om me weer verder uit te leven op het maken van prachtige kaarten.

    groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De laatste tijd heel veel tijd aan het opmaken aan haken en borduren van de diverse randjes. Het maken van kaartjes schiet er helemaal bij in. Maar nu ik al deze mooie spullen van don en daisy zie begint het ineens te borrelen en te kriebelen. Geloof dat ik heel snel weer mijn kaarten maak spullen te voorschijn haal.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Owwww, wat een leuke nieuwe spulletjes van Don en Daisy allemaal weer! Daar word ik gewoon hebberig van :) Ik doe dan ook heel graag mee met de candy want ik ben een Don en Daisy fan van het eerste uur ;)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  15. oooooooooh wat een leuke nieuwe spulletjes zijn er weer wil ze allemaal
    ben fan van het eerste uur word gewoon hebberig
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi dames,
    Hierbij wil ik me ook graag melden om kans te maken op deze super Candy!
    Ik heb helemaal gek van Don en Daisy en heb inmiddels een heel groot deel van de collectie stempels. Ik weet al een poosje dat de deze nieuwe collectie er aan kwam en had dus speciaal wat geld gespaard. Afgelopen zaterdag was ik dan ook super blij toen mijn (pre-order) pakket binnen kwam met vier van de stempels van Don en Daisy, het papierblok, de Don en Daisy special en de knipvellen. Helaas is ook mijn portemonnee beperkt en kon ik de snijmal met de bloem en de woonkamer stempels niet meer kopen... zo vervelend... haha.
    Succes met het verloten en bedankt voor deze kans!
    Hartelijke groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gezellig feestje en wie wil er nu niet een kansje wagen voor deze prachtige candy...Vooral de stempel met de kaarten makende Daisy is heel gaaf. Er zijn prachtige nieuwe spullen uit!!! Fijn feestje en ik doe graag mee!!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat leuk zeg!
    ik lees altijd jullie blog
    ben ook een enorm groot don en daisy fan
    heb alle stempels op 1 na (hahah de 2 aan tafel van deze maand is nog niet in mijn bezit)
    Ik heb ze allen ingekleurd met distress,derwent en met stift
    allemaal even leuk om te doen
    ik doe graag mee met deze candy!
    wie weet
    groetjes ineke van meurs.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een superleuke nieuwe producten zijn er uitgekomen!
    En wat een superleuke candy! Ik wil graag een gokje wagen.....
    Groeten Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een gave candy en wie wil die nou niet winnen. Ik wel hoor, ik wil graag mijn Don & Daisy collectie uitbreiden. Graag doe ik dan ook mee met deze feestelijke candy.

    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een prachtige Don & Daisy spullen weer,ik ben grote fan van Don & Daisy,dus ik smul hier van!
    en laat ik nou 5 April 44 jaar worden,dat zou een prachtig cadeau zijn als ik defeestelijke candy won!
    groetjes Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooi cadeautje. Ik waag graag een poging!
    Gr Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een super gezellige en leuke producten van Don&Daisy zijn er uitgekomen! Die wil je toch eigenlijk allemaal wel hebben? Ik kan natuurlijk niet alles maar kopen maar een nieuw product van Don&Daisy staat bovenaan het lijstje! De Candy zou natuurlijk een mooi verjaardagskado zijn, ben morgen namelijk jarig! Groet, Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  25. I love Don and Daisy Stamps and have some of my cards using them on Pinterest. Marianne dies are brilliant too and I would love to win this gift


    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bonjour, j'adore mes petits personnage Don & Daisy, je les utilise très souvent sur mes cartes, alors je tente ma chance, à bientôt

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hello,
    What a lovely candy. New products are cute and I'll be very happy to make cards with them.
    Best regards,
    Mamou

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oooh wat een mooie plaatjes weer! Ze zijn zo schattig die Don & Daisy. Ze vrolijken je kaartjes helemaal op. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen !
    Iedereen nog een hele fijne dag!
    Groetjes
    Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een ontzettende mooie Don & Daisy collectie !! Het zou te gek zijn wat te kunnen winnen...mijn blog is klaar voor mooie werkjes met de nieuwe spulletjes!!
    Lieve groetjes uit Italie,
    Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  30. this is an awesome candy!! I havent got many dies... still collecting them for I'll be getting a new machine pretty soon!! yay!! and these are so awesome!!
    -Berina
    Moxie Craftie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. wat zijn ze weer gewleidg die nieuwe Don en Daisy spullen,
    met al die mooie spullen kunnen we vast iets leuks maken.

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Thanks for the chance to win I think your stamps are just adorable Don and Daisy are just to cute I love detailed your dies are those would be used tons :) hugs Nikki

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Don & Daisy sind einfach wunderbar. Seit Jahren begleiten sie mich beim Kartenmachen. Diese Neuen sind so witzig. Würde mich freuen, etewas davon zu gewinnen.
    Liebe Grüsse, Ulla

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat ik zo jammer vind is dat mensen die geen blog heeft ,gewoon niet mee mag doen want heb het al menig keer bij andere blog's gedaan en steeds het antwoord jammer maar u heeft geen blog.Dat vind ik zoooooooooo jammer sorry Hartelijke groeten merv Hubers of lightframe3

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Lovin all the new stamps and decoupage! I only have one stamp so far, but planning on more to go with all the Marianne dies I have ;) Great candy. Good Luck everyone!!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super geweldig en leuke candy. Hier wil ik mijn collectie wel mee uitbreiden.
    \ik doe heel graag mee.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Great Candy..Started blogging recently and will happy to work with all the stamps but budget constraints..So will be happy if I can won this.
    New follower and placed the fan badge in my blog

    Anjali..
    Handmade With Paper

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een prachtige nieuwe artikelen zijn er weer te krijgen van Don & Daisy. Ik heb de speciale collection over hun in huis liggen. Dus ik kan aan de slag...maar helaas ik heb die nieuwe spulletjes nog niet. Zou ze best willen winnen. Ben er dol op!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik ben helemaal verliefd op Don & Daisy en kom dus graag in aanmerking voor deze candy,die ik nu pas zie hoop dus dat ik niet te laat ben om nog mee te doen.

    Groetjes, Anastasia

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Tjonge jonge wat een feest! Wat een leuke nieuwe collectie! Hier kun je niet anders dan vrolijk van worden, dus ik doe heel graag mee!!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Super wat een candy!! Ik ben zooo fan van Don en Daisy en de nieuwe artikelen zijn werkelijk zo prachtig mooi, om verliefd op te worden.
    Het speciale collection heb ik al thuis liggen,dus nu maar afwachten?

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. super wat een feest en wat een schitterende collectie daar word je blij van dus doe ik graag mee
    groetjes gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Leuk, feesten! Don en Daisy zijn altijd fun! Weer een mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Super leuke candy...ik wil graag meedoen aan dit feestje, Don en Daisy zijn gewoon super schattig.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.